2016-09-05 1872 views
我同朋友因買左好多野, 求祈喺朗豪坊搵間唔駛等位既餐廳就坐低。因為係HH時段首先waitress安排我地坐兩人座, 但我地四隻手都拎住野睇都知坐唔落, 而且佢地又大把位後來先安排一張四人枱比我地。就係呢張四人枱位於水Bar隔離, 我地睇到waiter將一杯杯人家食剩既花生雜豆倒埋一杯比其他嚟HH既人客(圖一水吧杯啤酒前面香檳杯就係嘞)。成晚都係咁做, 證明係佢地慣常做法。我真係唔知其他地方HH會唔會都係咁,不過你唔介意喺其他人客面前咁公開咁做又真係好趕客。所以我相信佢整體都唔會衛生得去邊。但既然我地已經柯打左伏已中,就只好硬著頭皮! 豬手炸到硬到離譜,要企起身切。全部皮都無辦法食(唔想甩牙)! 沙律上碟時亦亂七八糟, Starbucks 既沙律會好啲,仲平一大截添! 我同朋友因為見到佢recycle人地食剩野呢一幕心中已經好不安,我地會認住,點都唔會中多次伏。

2016-07-23
Type of Meal