2020-04-25
今日出開嚟,食埋野先返去啦,呢排少咗出街食咁,難得有d mood就喺附近食個brunch 先揀咗食漢堡包,見佢成百二蚊個起,睇吓係咪比連鎖店出眾。叫咗個set, 叫個包可以加錢食小食,我就揀咗洋葱圈,漢堡就揀返classic 款穩陣d。好喇,食咗個洋蔥圈先,嗯~~~ 出面脆粉都几薄,但有少少硬,唔太油膩,送酒係可以的。另外個classic喇, 個包好厚,一啖係咬唔晒,d 牛肉好juicy, 但牛味唔重,同埋可能我食慣濃味掛,感覺d醬汁無咩味,整體比較淡,應該適合無咁重口味嘅人OK, 我就額外加返d茄汁同黃芥末。個包皮鬆軟,食到最尾塊包皮吸咗d汁有d諗。so far都ok嘅,不過不失,但難令我有掛住想再嚟嘅感覺。環境不嘈吵只聽到音樂,service都ok,如果等人,消磨時間或hea都不失為選擇。
揀咗食漢堡包,見佢成百二蚊個起,睇吓係咪比連鎖店出眾。