2018-11-26 94 views
今日約左朋友出嚟tea.難得出嚟,緊係搵個地方可以坐耐啲,catch up 下嘛。所以就喺尖沙咀,搵左呢間cafe. 見佢話可以任坐 不限時。呢樣真係好難得。依家真係冇乜地方可以俾客人長時間任坐。上到去,個環境都好relax. 食物方面,我地叫左黑松露汁雜菌意粉,素全日早餐同雲呢嗱楓糖雪糕窩夫。價錢唔貴,質素亦不俗。意粉 黑松露味濃郁全日早餐份量十足waffle亦整得外脆內軟,配合埋雪糕一凍一熱,口感一流。整體來說,呢到食物質素,價錢同埋環境都係都係水準之上。下次約朋友catch up 呢間cafe 必定係首選。至少唔使趕住走嘛。臨走時見到有promotion 話嚟緊好似有pancake 放題,身為pancake 粉絲嘅我,呢個放題實在太吸引! 一定再嚟!
今日約左朋友出嚟tea.
難得出嚟,緊係搵個地方可以坐耐啲,catch up 下嘛。
上到去,個環境都好relax.
價錢唔貴,質素亦不俗。
意粉 黑松露味濃郁
全日早餐份量十足
waffle亦整得外脆內軟,配合埋雪糕一凍一熱,口感一流。

黑松露汁雜菌意粉
素全日早餐
2018-11-10
$100 (Dinner)
黑松露汁雜菌意粉
素全日早餐