2018-07-05 651 views
今日天氣唔係好炎熱,好適合行街,於是來到好耐冇行過的觀塘apm商場。在apm商場閒逛咗一段時間,個肚仔在度呼喚緊我,望一望時間原來係3:00下午茶時間。於是我就選擇了一間好少食的pizza餐廳,記得印象中食過一次,印象良好,今日一於在試下,間店舖好方面搵,位於apm商場中,一入店舖,感覺好舒服,光線好明亮,裝潢好簡單及現代化,特別係店員好nice,服務態度好好,你唔會覺得就算一個人享用美食都會俾人忽視感,在這裡享用下簡單的下午茶會係一個唔錯的選擇。我叫咗個雜菌pizza和一杯lime&lemon soda,個pizza係薄餅底,材料好足,再配上salad vegetable令你在食pizza時不會好膩,pizza的用料一d都不會因係下午茶就隨隨便便整出來,食完pizza再配返杯夏日凍飲,成個人都feel到好fresh。可能因應環保,在凍飲上檯時會問一問我是否需要飲管,我覺得這點做得好好,當然有的選擇我會選擇不要飲管,好貼心。希望可以繼續保持咁樣的水準和服務
。希望可以繼續保持咁樣的水準和服務