Hiring
$75-$93
Hourly
See All 5 Jobs
2018-10-24 658 views
不斷推出新野,好耐都冇試過,今日一於同叮叮去試下。由於依度係新裝修,所以梳化呀用具都新淨既。不過飲用既杯就始終入面有D漬,拎左幾個都係咁,可以再做好D。或者自己再用熱水沖一沖。 我地係叫SET LUNCH,原因一個餐加13$有個沙律又有得任飲,計落都好抵。有幾種唔好既配搭,又有湯又有飯。 粟米忌廉湯冇乜味,好似飲緊一D好稠既水咁,所以一兩啖之後都棄左。 沙律食材都新鮮,而且沙律醬係靈魂。 鐵板蜆都幾好食,但黑胡椒重手左,部份蜆成隻都有。 總括黎講,我覺得主食既飯、意粉、PIZZA都保持到水準。另外見到好多小食都非常吸引,下次都想黎試下晚餐叫到成枱都係食物。我地依餐浪漫午餐有卡位,又有風景,仲有好大個太陽TIM,不過叮叮似乎都幾開心有得咁樣兩個人jap jap jap。
不過飲用既杯就始終入面有D漬
,拎左幾個都係咁,可以再做好D。或者自己再用熱水沖一沖。

有幾種唔好既配搭,又有湯又有飯。

粟米忌廉湯

冇乜味,好似飲緊一D好稠既水咁,所以一兩啖之後都棄左。

沙律

食材都新鮮,而且沙律醬係靈魂。

鐵板蜆

都幾好食,但黑胡椒重手左,部份蜆成隻都有。

2018-10-19
$55 (Lunch)