2011-11-23
媽咪生日,陪母親大人high tea行街慶生,用左之前買定既groupon,見到寫明要book位,上openrice睇定晒+打定電話訂枱做晒功課,點知閒日原來無人,包左場咁款坐低就有店員問我地飲乜,落左drink之後就好快有野飲到,我地都係掛住影相...個tea set係一碟上,總共四款,各兩件,我地先食咸點,toast係普通d,叫做不過不失;burger好好味,塊肉好juice,應該係即叫即整,因為burger有好多層,進食時有d困難。到鬆餅,是軟身的,感覺怪怪的,唔多啱我口味!到最後o個個合桃chocolate cake,甜到入唔到口!Overall,除左咸點係可接受,基本上呢度都係食環境同Service,我其實唔應該抱太大期望。要我以正價黎食呢個afternoon tea set真係無可能!