2019-09-05 415 views
呢間樓上cafe勝在冇限時,叫完野食可以任坐唔嬲,所以一班人黎呢到食野玩board game吹水就岩哂~野食選擇都算多,不過都係個d樓上cafe常見既野食。呢個煙三文魚黑松露忌廉天使麵我都幾推薦,佢煮得岩岩好,唔太淋亦都唔太硬。用忌廉煮基本上都好安全冇得輸,配埋煙三文魚記更加惹味,不過黑松露味我就完全食咖出啦。呢個海鮮意粉都唔錯,唔係話俾幾舊蟹柳就話係海鮮咁敷衍,都有蝦、魷魚圈等等不過食落有d辣,唔食得辣既就最好唔好叫啦~呢個煙三文魚pizza一送到黎已經聞到勁香,岩岩焗起襯熱食係最正。煙三文魚下面有d芝士,雖然冇多到拉絲,但係好好味仲要個餅底好薄,鍾意食薄批既你一定鍾意

野食選擇都算多,不過都係個d樓上cafe常見既野食。

不過食落有d辣,唔食得辣既就最好唔好叫啦~

仲要個餅底好薄,鍾意食薄批既你一定鍾意