2008-02-29
2008年2月28日7:15去到, 好多人啊! 晚晚都禁多人架啦, 其實尋晚算少啦, d行人都重有位行. 等左一個半鐘先到我地, 2個人炸!叫住少少試下好唔好食先再叫, 呢間打正旗號一件一件禁叫, 唔係打孖上:吞拿魚腩$35 –佢寫明極肥有筋, 男友話又瘦又唔覺有筋, 唔好食. 我就見到件魚薄heat heat囉!雞蛋壽司$5 –差差差, 百佳果d都好過佢, 而且一d都唔平, 雖然係$5, 但係又細又薄海膽軍艦$13- 過得去, 都可以接受海膽手卷$25 –麻麻地, 唔抵食, 食軍艦好過.軟殼蟹手卷$20 –男友話勁唔得, 佢話幾乎找不到蟹.埋單: $108除左黑西裝的職員醒目d, 其他都好似遊下遊下, 我想去所, 問個女職員所響邊, 佢目光呆滯望住我2~3秒先講, 好似有人用緊, 跟住馬上走左去. Oh! My god! 去邊到可以請到d好似啪左丸的職員嫁? 禁都請! 真係辛苦曬d店長囉! 唔怪得我見佢地重忙過d junior啦!我明白生意係要earn money, 但係Ricky哥食水太深, 你當d客白痴架咩! 我地唔識食都識比較架!無下次啦! 我食壽司好過
海膽軍艦$13- 過得去, 都可以接受
海膽手卷$25 –麻麻地, 唔抵食, 食軍艦好過.
軟殼蟹手卷$20 –男友話勁唔得, 佢話幾乎找不到蟹.
埋單: $108
無下次啦! 我食壽司好過!