2019-07-24 42 views
餐廳比人好舒服嘅感覺,有音樂播放,而且燈光暗暗地,每張台都提供一盞燈仔,比人一種relax 感覺!本身同朋友一心諗住食慢煮春雞,但可惜因為賣哂食唔到,有D失望,店員細心解釋番因為春雞貨量有限,提示我地下次可以提早一兩日預定,所以想食春雞嘅朋友以提早打去預訂,又或者見到餐牌想食嘅野可以預早打電話去預訂,店員服務都很好。我地最後叫左食物︰食物︰烤德國鹹豬手、海鹽烤焗原條去骨時令海鮮魚飲品︰DR.KITTY 吉蒂醫生、MY CUP OF TEA 茶葉浸美麗「烤德國鹹豬手」-- 外皮好脆﹑D肉又好林,雖然鹹左D,但配埋個酸蘿蔔絲就岩岩好!「海鹽烤焗原條去骨時令海鮮魚」-- 起哂骨嘅魚,好方便食,而且肉質保持到幾嫩! 條魚帶少少辣,因為有辣椒做調味!另有有個汁點的,但個人認為就咁食都已唔錯!「DR.KITTY 吉蒂醫生」--好fruity 好甜,鍾意甜嘅朋友要點!「MY CUP OF TEA 茶葉浸美麗」--呢個又驚喜又特別,熱酒加凍酒一齊都係第一次,好有gimmick,因為熱嗰杯好重酒味,凍嗰杯又好香Elderflower 嘅,所以一啖熱一啖凍嘅層次好高,呢個組合幾有趣!
食物︰烤德國鹹豬手、海鹽烤焗原條去骨時令海鮮魚

2019-07-24
$250 (Dinner)