2005-10-17 2 views
因我與男友都想吃risotto,見價錢ok,扑搥.點了兩個餐,一個係香蒜藍芝士南瓜risotto,另一個是當晚的special,不記得實際名字,大約係羊鞍配意大利飯,是晚餐湯,唔知係南瓜湯定係甘荀湯,只知個湯好溶,幾好味的,再配上呢度的麵包,絕,尤其是有香草味那一種,我到而家仍然好記得,主菜上場,南瓜risotto,其實只睇份量不算多,但因為吃落其實芝士份量很重,所以其實都好飽,而且內裡有南瓜肉,可以中和漏的感覺,飯又不會太淋,唔錯唔錯,而羊鞍那一份,risotto很少只是圍邊,但羊鞍確實很大舊的,羊的味道也不錯,哈哈,吃得我倆真開心,餐茶,都係男友杯咖啡好味d,可能呢度d咖啡都出名掛,總括,呢間都係一間抵食的西餐廳。
因我與男友都想吃risotto,見價錢ok,扑搥.