2017-04-02
原來火鍋也可以romantic,因為燈光暗暗的,椅子及裝飾特別,情調都幾好!以下是我一個月來了3次綜合的圖片,每次只有2人進餐,不能叫太多野食,唯有分幾次來。3次都是自己比$來,我又唔識老闆,無任何著數,只有貪早埋單有優惠! 因為想試哂所有湯底至🉐️,所以來了3⃣️次呢!香港人在任何天氣也可以食火鍋湯底足料,可以當湯飲的美人窩湯底,無花無假,可見窩內有半隻烏鷄,另一湯底:酸菜白肉湯內有足夠2至3人份量QQ寛粉條。另一湯底養生窩,我個人應為因有多種藥材不太適合火鍋,如果喜歡台灣麻辣湯底,呢度口味可以改微辣,口味適合香港人,雖然是半窩湯底也有10多片爽甜的正宗台灣鴨血,昨晚不知為何免費追加10多片,食5哂添!所有手工丸又爽又足料!牛肉芝士丸,松露蝦丸丶花枝丸只有最差的是沒有韭菜味的韭菜餃,因韭菜份量少到差點以為是蔥花,職員説他們的韭菜餃是肉比較多😓,好在水餃及雲吞好味,內𥚃的蝦又大隻又新鮮。羊肉沒有味,賣相唔靚,無影相,羊肉又太肥溫馨提示:兩個人初段唔好叫太多食物因為湯底內已好多料!8:30pm 前埋單7折
3次都是自己比$來,我又唔識老闆,無任何著數,只有貪早埋單有優惠! 因為想試哂所有湯底至🉐️,所以來了3⃣️次呢! 香港人在任何天氣也可以食 火鍋湯底足料,可以當湯飲的美人窩湯底, 無花無假,可見窩內有半隻烏鷄,另一湯底:酸菜白肉湯內有足夠2至3人份量QQ寛粉條。
8:30pm 前埋單7折