2024-06-04
呦呦鹿鳴布丁燒📌葵芳葵富路7-11號葵涌廣場3樓Top世界3069-T5-T6號舖是日掃街第5️⃣站呢間係男朋友心心念念指明我今日去葵廣一定要外賣比佢嘅甜品椰爺布丁燒 $38入面有椰子肉算係比較甜嘅口味🥥抹茶布丁燒 $38男朋友要求嘅味道 唔太甜😆兩個布丁都好滑溜加埋芝士蛋糕底好match絕對係令人一食難忘嘅甜品不過上次食仲係$35 就快加價到唔捨得食🙈⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 4/5環境: -/5服務: -/5抵食: 3.5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #週末好去處 #葵芳美食 #葵廣美食推介 #葵芳好去處 #葵廣餐廳
是日掃街第5️⃣站
呢間係男朋友心心念念指明我今日去葵廣一定要外賣比佢嘅甜品