2017-01-21 625 views
天氣涷涷地,食碗湯麵就最啱💁🏻豚王不嬲都超多人排隊,不過排15 mins都入到去嘅。食左當日限定滿腹王,有好多芽菜,都有生菜,其實係好事嚟,因為我覺得食拉麵好濟,啲菜絕對可以減低飽濟感,令你有空間繼續食落去。當日限定嘅係由師傅發辦,無得揀硬度呀果啲。🤔店員好似話係14麵,其實我都唔係好知咩嚟😛Overall嚟講,我淨係覺得好salty😂。上次就係食豚王,我真係唔多分到同今次滿腹王有咩分別🙊。不過我都知係因為自己唔識食拉麵先分唔到🤓,所以從一個呢種消費者嘅角度嚟講,我覺得拉麵overall都係唔抵食,因為百零蚊左右,但又唔係好食到有咩特別🤔。除非有好特色嘅拉麵
天氣涷涷地,食碗湯麵就最啱💁🏻

豚王不嬲都超多人排隊,不過排15 mins都入到去嘅。

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)