2023-07-09
我第一個叫嘅係涼拌茄子。一上枱,茄子嘅深紫色吸引住我,散發出迷人嘅香氣。茄子入口即溶,質感好滑,令人陶醉。茄子嘅鮮嫩口感同埋滑順嘅質感同微辣嘅調味料完美結合,做嚟呢碟涼拌茄子鮮美而清爽,絕對係夏日餐桌上嘅絕佳選擇。之後我試咗佢哋嘅地獄雞翼。雞翼經過特殊煮法,外脆內嫩,帶有微微嘅辣味。雞翼嘅外皮酥脆,一咬落去,肉質鮮嫩多汁,充滿咗辣椒同埋香料嘅風味,真係令人停唔住。呢款地獄雞翼係辣食愛好者嘅最佳選擇,辣味夠正,肉質細嫩,每一口都可以品味到到當中嘅鮮味。除咗菜式本身嘅美味,「傷心酸辣粉」仲俾人一種家嘅感覺。店內簡單而舒適嘅裝潢,令人感到放鬆同埋舒適。服務人員熱情友善,唔單止詳細介紹菜單,仲會根據客人嘅口味偏好提供建議。佢哋嘅用心服務同對食物嘅熱愛可以從每一碟菜嘅味道中感受到,呢都係我願意再去光顧嘅原因之一。呢度唔止止有傳統嘅麻辣粉,仲有好多其他美味嘅小食。無論係味道定係服務,呢間店真係令我驚喜不已。我好推薦大家要嚟試吓