我終於試啦! 係星期日下午2:30個時段, $128(新地會信用咭85折, 東亞咭9折)但食完好失望, 因為試過3/F Greenery既dinner buffet兩次都好正, 加上今次既賣點'香氛芳郁' 將d香料加晌甜品度, 十分吸引. 點知佢地推介既: 鮮莓玫瑰乳酪mousse, 迷迭香黃梅mousse, blueberry cake全部欠奉.全部甜品都只係普通貨色: 芒果布甸, 燕窩燉奶(好少燕窩), 酥皮蛋撻, chocolate assortment, tiramisu, 中東千層酥(有幾款, 但都好甜), 兩款好鬼佬既酒浸梨同煮梅, 幾款cake同迷李莓撻, 四款唔知乜野品牌既雪糕(但好融, 唔好味), 比較特別有白酒金箔唶喱, 好香白酒味, 鍾意飲酒既實鍾意, 另有一款焗朱古力布甸都好香. 鹹點有燒排骨(但佢地只提供甜品刀叉, 食得好辛苦)同春卷. 以佢地既價錢, 提供d毫不特別而且質素一般的甜品, 似乎貴d, (如果用呢個價錢食tea buffet, 應該有好多選擇同有多d鹹點食添) 上次晌grand hyatt食dessert buffet都係差唔多價錢, 但人地無論
全部甜品都只係普通貨色: 芒果布甸, 燕窩燉奶(好少燕窩), 酥皮蛋撻, chocolate assortment, tiramisu, 中東千層酥(有幾款, 但都好甜), 兩款好鬼佬既酒浸梨同煮梅, 幾款cake同迷李莓撻, 四款唔知乜野品牌既雪糕(但好融, 唔好味), 比較特別有白酒金箔唶喱, 好香白酒味, 鍾意飲酒既實鍾意, 另有一款焗朱古力布甸都好香. 鹹點有燒排骨(但佢地只提供甜品刀叉, 食得好辛苦)同春卷. 以佢地既價錢, 提供d毫不特別而且質素一般的甜品, 似乎貴d, (如果用呢個價錢食tea buffet, 應該有好多選擇同有多d鹹點食添) 上次晌grand hyatt食dessert buffet都係差唔多價錢, 但人地無論款式, 質素同環境都比佢好.
今試真係好失望. 名不符實而且唔抵食.