2023-07-31 326 views
Second Draft地址: 銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk地下H01號舖原來銅鑼灣有間隱世手工啤小店,好岩Happy hour😌~麻辣牛舌🐮$58慢煮薄身牛舌配上獨有嘅麻辣酸,真係超入味,而且啖啖都食到好濃烈嘅牛味😋,再配上啤酒,真心係一流冷盤,必叫,正😉!熱浪炸菇🧄$78件件炸雞髀菇都好大件,啲皮一啲都唔會太厚😚,而且食落感覺好似食緊熱浪香辣味薯片咁,好特別,好滿足,正😌。啫啫雞翼煲🐔$138雞翼肉質鮮嫩多汁用咗水牛醬; 唐芹; 藍芝士等醃製🤣,再加入咗大量紅蔥頭,啖啖好鹹鹹辣辣甜甜地😎,好開胃呀。山椒蘆筍意大利飯🥘$148意大利飯比較硬身,食落好有口感,而且仲有微微山椒味😜,幾香口,不錯。Izakaya in Berlin🍻$554%酒精成份,啤酒味唔太濃,口感輕身清新中帶有陣陣柚子香味🤣,初學人士可試。Hong Kong Black🍻$584.2%黑啤味道帶少少苦苦地,而且有啖啖菜香味🤩,幾特別。
Second Draft

原來銅鑼灣有間隱世手工啤小店,好岩Happy hour😌~

麻辣牛舌🐮$58

熱浪炸菇🧄$78

啫啫雞翼煲🐔$138

山椒蘆筍意大利飯🥘$148

Izakaya in Berlin🍻$55

Hong Kong Black🍻$58
4.2%黑啤味道帶少少苦苦地,而且有啖啖菜香味🤩,幾特別。