2020-06-08 664 views
SEMI LUNCH BUFFET 好抵食架,  呢間野又近我公司, 經常推薦比朋友仔一齊來食唔知MAIN COURSE, 以我食量只ORDER SALAD 任食都好夠, 有COLD CUT, SALAD, DESSERT, 以SALAD 來講係絕對高質素的。款多, 個忌廉湯好好飲, 我仲會加牛油令到個味再突出點, 飲入口仲滑!!!!!SALAD 基本上有5-6款, FRESH~~~~~令人抗拒唔到架DESSERT, 一杯杯架MOVENPICK ICE CREAM, 食了WALUT MAPLE FAVOUR~ 個BROWNIE CHCOLATE RICK 刑呢, 入口即溶,, 食完好飽已經吃不下第2轉了, 個COCONUT PIE 也不俗, 椰絲不會太乾身

款多,

SALAD 基本上有5-6款, FRESH~~~~~

Type of Meal
Lunch