2023-03-04 827 views
呢間Sensory zero已食過好幾次,每次試食唔同既野都覺得有驚喜。今日食左 - 無肉。大滿足早餐。個餐一上枱,顏色超吸引,雖然無肉,但內容好豐富,食完好飽。早餐內容有:1. 喵喵多士:》件多士喵喵形,超級可愛。塊多士全塊烤得非常香脆,單獨塗上牛油食,超正。2. 芝士焗椰菜花:》椰菜花焗到十分軟林,好易切開。芝士鋪面焗到少少焦香,好味。3. 燒菠蘿:》烤過既菠蘿帶點點焦香味,香甜,多汁,無渣,好味。4. 乾果麥片乳酪:》乳酪細細杯,酸酸的,完全唔甜,似係希臘乳酪,甜味只靠提子乾,食完開胃都ok既。5. 薯餅:》舊薯餅細細件,我放到最後食,仲以為放涼左變林,點知意外地係超級香脆,而且完全唔油膩,炸得好!6. 雙份日本炒蛋:》佢既炒蛋係炒滑蛋,炒得滑溜濕潤,隻蛋應該無乜調味,連鹽味都唔係好食得出,但蛋味既香濃已經夠殺,好味。7. 茄汁焗豆:》呢個無乜特別,係罐頭茄汁豆味,只不過有整熱少少🤏無乜特別好講。8. 眼睛亮晶晶茶》呢個茶係加25蚊另叫,見個名咁得意就試下,點知一試就伏左,成陣藥水味,下次咪攪。差d唔記得, 個All day breakfast 有配一小碗沙律,沙律菜份量少少,但

早餐內容有:

1. 喵喵多士:
》件多士喵喵形,超級可愛。
塊多士全塊烤得非常香脆,單獨塗上牛油食,超正。

2. 芝士焗椰菜花:

3. 燒菠蘿:
》烤過既菠蘿帶點點焦香味,香甜,多汁,無渣,好味。

4. 乾果麥片乳酪:

5. 薯餅:

6. 雙份日本炒蛋:

7. 茄汁焗豆:

8. 眼睛亮晶晶茶

差d唔記得, 個All day breakfast 有配一小碗沙律,沙律菜份量少少,但菜款豐富,瓜,菜,椒,生果都齊,食材非常新鮮,配上酸酸甜甜既沙律汁,開胃爽口。

除左 All day breakfast 外,仲叫左份 南乳炸豬扒,豬扒直接油炸,無用炸粉,咬落多汁鬆軟,南乳味非常香濃,十分惹味。
無肉。大滿足早餐既沙律
無肉。大滿足早餐
無肉大滿足早餐既乳酪
眼睛亮晶晶茶
南乳炸豬扒
慢烹雞胸肉藜麥沙律
2023-03-04
$150 (Lunch)
無肉。大滿足早餐既沙律
無肉。大滿足早餐