(Non-member)
2008-10-13 2 views
昨日十一點左右去食早餐, 等左好耐, 揮左手十次先有一個粗聲粗氣(藍色衫)的呵姐過來落單. d野食來了一半, 等左好耐(成十五分鐘)個多士都未黎, 咁米吹下囉, 叫個紅色衫的呵姐去追, 以為紅色衫係高級d (高d那個), 應該有禮貌d同交戴d, 點知仲衰. 佢好無禮貌跟都無跟就話d多士等一陣轉頭就黎, 係有一些多士出黎, 不過唔係比我地, 咁我再搵紅衫個呵姐問, 佢好無禮貌, 態度欠佳話小姐廚房唔出黎我都無計架, 你等多陣啦..... 個樣好似嬲左成村人, 黑口黑面, 仲係到罵番我轉頭. 唔知係米輸晒d股票搵d客黎出氣. 真係好勞氣. 搞到成肚氣.呢間野D野食OK, 不過d服務員好好好好差, 一個兩個都係咁. 唔知係米人工太低, 又或者人唔夠人,廚房好慢. 又唔夠人落單. 店長應該好好檢討下.
$25 (Breakfast)