2023-04-13
1)無人係reception。我已有攞飛等叫number,入邊勁多空位,啲員工無野做咁行黎行去,都唔會去reception 睇下有無人等位。2)勁多留位比員工食飯。員工放飯係合理,但佢留啲位係1佛佛,唔group埋。食食下野就突然見左1個員工大右1個員工,我去左員工canteen咁。3)自己員工做錯野屈客好喇,終於等到佢收飛帶位,佢叫我就咁掃code order, 咁我order果時突然有另1員工行埋黎問我點入黎,係咪自己入,點解坐係度。咁我咪話有人帶位囉。 之後佢指住放到老遠既留位牌,佢話依個留左位。又帶左我另1個位。原來個「留位」係比佢1個員工放飯囉。4)無刀用。上食物啲餐具都依樣漏果樣漏。要問佢地,但佢地好「忙」咁行黎行去。5)未食完就收餐。我其實岩岩放係餐具,仲有杯野未飲,佢就要收走我啲野,好趕咩? 食物就一般,因我已受左佢地氣好飽,唔知食左咩喇!
2)勁多留位比員工食飯。
3)自己員工做錯野屈客
原來個「留位」係比佢1個員工放飯囉。
4)無刀用。
5)未食完就收餐。
食物就一般,因我已受左佢地氣好飽,唔知食左咩喇!