2023-11-25 548 views
尋日11月24號去食lunch, 門口哥哥態度OK,但一坐低就後悔!另一哥哥帶黑色口罩好快咁放低張枱號QRcode 講咗一段嘢,感覺仲衰過响大排檔,講嘢快到唔知佢講乜,純粹估計係話QRcode 落單。之後漏咗一個好耐都未到,同佢講,佢只係望一望我就行去廚房出餐口,跟住就攞個石頭鍋飯過嚟,但係絕唔係我order 嘅嘢!我同佢講呢個唔係我叫嘅燒牛肉飯喎,佢好肯定話係,咁啱我亞媽係食緊個石頭鍋飯,咁我問我亞媽嗰個係乜,之後佢行開再行過嚟就話出錯咗,跟住態度好似黑社會咁問"咁呢個你要唔要?問我兩次,一啲都唔覺有唔好意思,仲要好似想迫我要咁!其實出錯冇問題嘅,但你响到做,唔會唔知石頭鍋飯同燒牛肉飯嘅分別,仲要死撐,都唔緊要,仲要唔覺自己有錯咁問想迫我要!講真,食物味道係正常,但service 真係差得很!一定唔會再去,仲會叫身邊嘅人唔好去!可以有更多選擇!