2009-02-03
與友人相約試試食評不俗的Cafe Zambra。叫了兩個Set Dinner, 我的是sole fillet, 朋友叫的是Salmon。先談談服務:友善但不主動,進內無人招呼,我想是自助購票的那類店嗎? (朋友遲過我入內都有同樣的想法。)原來是要order 的女待應把水堵到好好笑,我的杯半滿,我朋友的杯水到杯邊。嘩,好嘢!上菜速度:不快不慢Sole Fillet --> 可以啦,整體而言,合格Friend 個Salmon,有餘有剩甜品:cheese cake 餅底都幾好食,D Cheese 略硬,Topping OK 啦Beverage: Friend 話杯Coffee 唔夠香,不過佢最近上左兩個沖咖啡的course,可能D味覺比凡人強;我杯 iced chocolate 真係好ICE 喎、好多ICE.
上菜速度:不快不慢
Sole Fillet --> 可以啦,整體而言,合格
Friend 個Salmon,有餘有剩