2021-03-12
宜家旺中真係多左好多小食飲品店 今次我地又去左揾食 揀左呢間自稱雞翼專家既炸雞店😆 佢地主打係炸雞同雞翼 仲有各款口味既shake shake粉可供選擇😍 我地就試左4款小食:1. 單骨雞翼 可以自己揀shake shake粉 我哋就試咗好多人都話好食嘅蜂蜜牛油🧈 果然冇令我哋失望 單骨雞翼香脆 雞翼上面充滿蜂蜜牛油粉 香甜口味加上牛油香味 熱辣辣真係幾好食👅2. Shake shake雞髀肉 可以選擇大份細份同埋shake shake粉口味 呢個我哋就揀咗雪山芝士🧀 雞俾肉好嫩滑 切成細細舊食起上泥好方便 芝士味亦都夠濃👍🏻3. 招牌特色雞翼 我哋食咗蒜香同麻辣味 2款都好入味 麻辣都幾辣 好惹味😆4. 咯咯海鮮拼盤 好豐富 入面有魷魚圈 炸蝦 蟹柳 炸帶子 蟹鉗同洋蔥圈 抵食到爆🌟
單骨雞翼
單骨雞翼