想食shake shake 海鮮好耐, 今次捉埋成班朋友一齊食。第一碟上菜的係麻辣風味小龍蝦, 味道超香濃!! 怕辛辣的朋友話只食肉都接受到個辣度, 而鍾意食辣的我當然要連穀上面D汁一齊食! 味道濃郁肉質爽口, 好食!之後就上主菜Shake Shake 海鮮!! 我地4個人叫左set B , 店員會幫手shake混D海鮮同味料, 餐廳獨創辣汁好有馬拉風味!! 新得過癮好香好入味!! 份量都相當大包, 倒出黎仲有好多蒸汽, 正!! 我地叫左大元貝, 蜆 , 鮑魚 , 海蝦, 青口, 仲配左D栗米同腸仔。我只能講成包海鮮都好新鮮, 味道揀左小辣都好香濃, 無小龍蝦咁辣但都好好味! 差唔多海鮮的時候, 豬手同黑松露意粉到。豬手起曬骨好有誠意, 而且整得都好脆口, 而黑松露意粉就松露味好香。總結係十分推介依間餐廳, 會帶朋友再黎食!
總結係十分推介依間餐廳, 會帶朋友再黎食!

麻辣小龍蝦

Shake Shake 海鮮籃

豬手

鮑魚清理得很乾淨!

麻辣小龍蝦
Shake Shake 海鮮籃