2019-10-06
一向喜歡食海鮮,今晚就食這間shake shake 海鮮Crabus Comboz,有麵包蟹半隻、松葉蟹腳4隻、波士頓龍蝦半隻,貴妃蚌2隻、西班牙八爪魚仔3隻,仲有卜卜蜆。海蝦、新鮮粟米同新薯仔等之後仲可以選擇醬汁,有麻沙辣嗲XO醬、焦香奶油檸檬香草汁、泰式黃咖哩汁、墨西哥蕃茄洋蔥辣椒汁同海鹽,我同朋支都唔係好食得辣,所以選擇了焦香奶油檸檬香草汁同海鹽,店員好好,仲上多個多好味比我哋試,即係用可以試埋其他口味首先上嘅係新鮮蔬菜沙律配黑醋汁,菜清甜爽口,食完好醒胃。之後有小食,則有炸薯條,薯圈,洋蔥圈,蒜蓉多士,新鮮炸起,香脆可口,正。 食完仲可以添食食完到食海鮮,上菜前店員會响你面先shake一shake,再打開,圍裙,手套和剝蟹工具已經好貼心地放咗响枱,食得方便又衛生,提供龍蝦肉彈牙鮮甜,松葉蟹腳有淡淡海水咸,麵包蟹蟹肉結實,蟹膏多到不得了,其他海鮮都好鮮甜。食完再食埋個香濃芝士意大利飯和鮮番茄醬意大利粉,剛剛好
首先上嘅係新鮮蔬菜沙律配黑醋汁,菜清甜爽口,食完好醒胃。
食完再食埋個香濃芝士意大利飯和鮮番茄醬意大利粉,剛剛好