2022-09-19 48 views
大約5:30去到,餐廳少人,環境乾淨企理光線充足仲有一封牆係有港式風格嘅壁畫。喺深水埗來講呢個價錢合適,餐牌都係$40-$50左右。佢係兩個時段凍飲係加$3,其餘時段就加$5食物來講,炒蛋好滑!吉列扒的確好!好脆同肉質鮮嫩!漢堡扒正正常常冇乜特別。撈麵比較黏,但都正常芝士嘅話我就試咗正常經典味道同埋蒜香味,冇乜分別。但係佢俾啲芝士好足佢拎過嚟嘅時候我心諗咁細碗,但食咗三分二我已經開始覺得飽所以份量啱啱好嘢飲方面我帶咗凍華田少冰,但係佢俾咗凍奶茶。不過都可以接受所以冇叫佢換 叫嘢食嘅話餐廳侍應幾大聲,可能只係粗魯但唔係惡 仲有播嘅歌都係香港流行曲,感覺幾好仲有可能新開張所以見到佢喺每個座位旁邊都有QR code ,like佢哋嘅話會送一個芝士包原價好似成$30,跟餐都要廿幾試食咗覺得個包好脆,唔會淋啤啤,啲芝士係個包上面仲有少少流心少少建議比餐廳: 個碗可以換成漸變顏色,因為呢可能落得芝士太多所以已經洗唔走芝士顏色,換咗漸變嘅話會美觀一啲裝凍飲嘅杯如果係藍綠色嘅話令人冇咁開胃,建議玩一啲色彩繽紛啲令人更加有食慾嘅顏色喺個包我建議加一啲蒜蓉或者蔥,食落會更加野味最後齋食芝士感覺會好膩,建議
大約5:30去到,餐廳少人,環境乾淨企理光線充足

食物來講,炒蛋好滑!吉列扒的確好!
佢拎過嚟嘅時候我心諗咁細碗,但食咗三分二我已經開始覺得飽
所以份量啱啱好

叫嘢食嘅話餐廳侍應幾大聲,可能只係粗魯但唔係惡
仲有播嘅歌都係香港流行曲,感覺幾好

原價好似成$30,跟餐都要廿幾

喺個包我建議加一啲蒜蓉或者蔥,食落會更加野味

最後齋食芝士感覺會好膩,建議可以提供多啲嘢食選擇中和一下個味,一啲酸嘅嘢食或者沙律咁

整體來講幾好
會再幫襯
漢堡扒炒蛋撈
吉列扒芝士撈
芝士包
2022-09-19
$55 (Dinner)
漢堡扒炒蛋撈
吉列扒芝士撈