今日放咗工覺得做野好攰, 好想食下好西喺咁間靚間餐廳好好咁放鬆下跟住一陣之後朋友就決定咗來尖沙咀一間西式餐廳之前都好多人推介過呢間餐廳環境舒服咁今次就一於去試吓啦~一到去我覺得環境其實有少少似係Bar 個氣氛好正 其實幾啱情侶或者大班朋友吹水聚舊嘅一個地方望望餐牌我哋就諗住大家分享一個龍蝦湯 $88 龍蝦湯好濃嘅龍蝦味仲有兩大舊龍蝦肉超足料!! 而且做湯嘅仲係蒜蓉包添!!!! 對蒜蓉包控既我來講係一個大加分位!!!! 之後就叫左兩個前菜香草孜然單骨雞翼$ 48 同埋脆香魷魚配蒜香蛋黃醬 $68 第一個前菜:單骨雞翼炸得好香而且亦都好濃既孜然味外皮香脆但肉質依然保持鮮嫩~至於呢個炸魷魚一上到來新鮮滾熱辣啱啱炸起 好酥香炸粉好薄裏便嘅魷魚仲係好鮮嫩好稔身 再點買蛋黃醬剛剛好!  跟住就係主菜四色芝士南瓜意大利飯 $138 同埋鎮店漢堡$168 芝士南瓜意大利飯混合左好多重嘅芝士感覺超級creamy 意大利飯算係正宗 飯粒粒咁十足而飯心微硬感覺不俗! 呢個鎮店漢堡實在不得了份量十足有好多嘅薯條大口我都食唔到...再加上佢哋肉漢堡肉超級厚切佢平時漢堡肉嘅起碼兩至三倍厚!我哋兩個女仔share都
之前都好多人推介過呢間餐廳環境舒服咁今次就一於去試吓啦~

望望餐牌我哋就諗住大家分享一個龍蝦湯 $88

香草孜然單骨雞翼

第一個前菜:
脆香魷魚配蒜香蛋黃醬

四色芝士南瓜意大利飯

呢個鎮店漢堡實在不得了份量十足有好多嘅薯條
鎮店漢堡
大口我都食唔到...
再加上佢哋肉漢堡肉超級厚切佢平時漢堡肉嘅起碼兩至三倍厚!

我哋兩個女仔share都覺得好飽...完全比佢K.O.!!

最好我地就叫咗Strawberry Smoothie $58 同埋 Mix Berry Yogurt $58 友人嘅奶昔口感冰感十足每一啖都有士多啤梨肉 簡直就係消暑特飲  至於我嘅雜莓乳酪 酸酸甜甜好開胃!

係一餐令人好滿意嘅晚餐~
Strawberry Smoothie +Mix Berry Yogurt
2017-09-14
香草孜然單骨雞翼