2012-06-02 10 views
晚上和朋友專登走到銅鑼灣時代廣場SML Dinner.. 去到等大約了5分鐘位. 侍應係咁逼我地叫野飲, 叫了支有氣水.叫了中size, 有大量芝士覆蓋的墨西哥玉米片 ,味道不錯. 但凍了芝士凝固變得不太好吃.酸忌廉、牛油果醬和蕃茄蓉醬叫了中size, 肉醬味十足, 而麵質不會太淋或過硬, 味道好香濃,好多芝士. 不錯.M size. 四成熟, 賣相ok, 牛不會太韌, 但食落去有d煙燻味. 法式片皮鴨, 薄餅係用薄pancake ,不是用厚餅皮.但鴨烤得太乾, 有點韌. Small size. 吃了一口, 非常CREAMY. 焦糖味道不重, 蛋味十足. 不錯.
sparkling water $38
侍應係咁逼我地叫野飲, 叫了支有氣水.
墨西哥玉米片配酸奶油+牛油果醬+ 蕃茄醬
玉米片醬
酸忌廉、牛油果醬和蕃茄蓉醬
焗千層面
美式烧牛腹肉配薯條
法式脆鴨薄餅
焦糖布丁
2012-06-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
sparkling water $38
墨西哥玉米片配酸奶油+牛油果醬+ 蕃茄醬