2009-09-07 20 views
姨生女4歲生日, 所以就特登搵卡通主題既餐廳, 等佢開心下. 個日7.15pm 到左, 不過唔知點解咁鬼多人, 我D fd 仲話唔會好多人添, 後來至知有人搞 "扒地", 攞左半個場. 所以變成無位 FULL 哂 !! 所以就要等, 梳化位就等唔到, 只有木櫈6人枱. 不過都算啦照座住先. 其實環境都算唔錯, 有好多影相位 , 不過座位就好似迫左 d. 係CASHIER 前面既 CORNER 位就有好多公仔, 匙扣, 柸.... 等等既紀念品買. 價錢都OK, 所以就買左 SNOOPY 公仔同匙扣比BB. o野食味道就差d 1. pizza - 2. 抄螺絲粉 - 只有蒜頭味 3. 白汁焗意粉 - 4. 炸薯角 - 好乾 5. salad - o野飲就反而ok 喎 ! 1. 蘋果玉桂茶2. 凍朱古力3. iced mocha

其實環境都算唔錯, 有好多影相位
, 不過座位就好似迫左 d.

o野食味道就差d

1. pizza -

2. 抄螺絲粉 - 只有蒜頭味

3. 白汁焗意粉 -

4. 炸薯角 - 好乾

5. salad -

o野飲就反而ok 喎 !

1. 蘋果玉桂茶
2. 凍朱古力
3. iced mocha
2009-09-05
$104 (Dinner)
  • 蘋果玉桂茶
  • iced mocha