(Non-member)
2006-07-25 17 views
今日同d朋友去左呢道打邊爐, 之前去過大埔個間, 我覺得都算差嫁啦, 點知呢間仲差, 仲學人叫明星坊, 間直唔配叫呢個名呀. 首先一去到張布係濕既, 個侍應可以話"係咩唔覺喎, 張布(巢巢)就真"比佢激死, 完全無service, 野食一向都麻麻地, 呢個我知所以費事話佢, 但我黎之前打過黎問, 佢係收12:30既, 但11點未到佢竟然熄細左d冷氣喎, 佢個場都幾大, 到個陣係一邊有人一邊無人, 我地座係有人個邊, 所以佢無理由熄冷氣嫁, 仲要我地係打邊爐呀, 一間無服務既餐廳再加埋d野係唔好食, 所以我將佢列入bad list, 每人一百大元, 我不如去食間好食d, 就算點爆場都唔會咁無服務既x記好過啦.