2015-05-26 1941 views
平時少去中環食野,宜家返個頭就要開始搵下路,今次比我搵到間不過不失既越南菜: )依一次同一個外國人去試,上到去樓上多人到喊,但好彩搵到個卡位,但因為係lunch hour,就算我地三個係卡位,都要有心理準備可能有一個人過黎搭枱,體諒既,但真心覺得唔太好,希望餐廳了解而改變下啦因為外國人唔太想食生,所以我地想將生牛肉變熟牛河,好彩餐廳都接受,見到佢喪飲個湯,應該幾好 之後再叫左一碟豬扒加豬頸肉飯,成個飯冇咩汁,但d肉幾香,成碟又ok大碟,所以都抵食既。野飲原本想叫普通咖啡,但佢推介越南咖啡,覺得有點貴,但成個擺陣幾特別,幾有特色,飲落係比較滑同香,依個真係一個不錯的嘗試。下次有機會可以再去,但絕對唔會係peak time去,哈

下次有機會可以再去,但絕對唔會係peak time去,哈
2015-03-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)