2017-03-22 146 views
Open Rice 甘多好評又有幾本雜誌介紹好似好勁甘,遠都去試下.平日晚飯時段都只有幾枱客又甘重皮有兩部機械人(男的在樓下入口, 女的在餐廳內傳菜)真係唔知佢可以捱幾耐.服務員態度幾好不過服務就真係爭D,好似唔係做開飲食甘叫幾次先聽到又無主動俾水.整體食物水準中上 同價錢合比例,埋單送左幾張coupon 下次光顧每鍋減$20甘就抵好多不過我老公話無咩特別唔會再食加多寶 $10- 價錢合理環球海鮮鍋配蕃茄湯底(細) $118 - 蕃茄湯幾好很多菜, 材料新鮮配上幼薯粉日式壽喜燒 - $98 - 上盛的牛肉(因此只有3片) 配料很多

加多寶 $10- 價錢合理