2022-05-19 105 views
趕得切泥姜Man生日應援店打卡😍店裡滿滿的"老婆", 好熱鬧~好在去到都仲有少少位😜不論牆身,掛飾,膠板都係姜man, 真係打卡一流~好鐘意嘅係除左有甜品,仲有唔少咸食,啱我可以食晚餐+甜品,好方便😂 ✨Honeydew Melow Sherbet - 係一個蜜瓜雪奶+哈蜜瓜雪芭,蜜瓜粒好香甜,雪芭mix雪奶一齊食好正,甜度剛剛好😻✨紅豆麻糬年糕雪糕吐司 - 比我想像中大份,勁高身,裡面有紅豆蓉同年糕,口感好掂👍✨炸醬麵 - 勁耐冇食,口痕叫左個炸醬麵,麵質QQ, 炸醬味唔會太咸✨海洋荒島 - 係好靚嘅藍色,味道係荔枝味,撈埋雪糕飲好滑~✨韓式鮮芒果沙冰 - 勁大杯,面頭嘅芒果幾甜,夏天飲勁消暑!

Honeydew Melon Sherbet

海洋荒島