2K
2021-07-30 37 views
SOHO酒吧高質泰式燒烤辛勞工作咗一日 又唔想等到週末先去蒲吧鬆一口氣 今晚同朋友喺卑利街 揾咗間屬於半酒吧半食肆嘅H.O.P 放空一下😇-🍢串燒和牛 $32🍢燒雞腿肉 $28🍢燒豬頸肉 $28🍢串燒翠肉瓜 $26最鍾意肉質鬆軟和牛串 豬頸肉同雞腿肉有啲乾身 特別點讚小店自家調製嘅多款沾醬 唔辣或小辣 食法百搭 我醮啲醬汁再食嗰串燒翠玉瓜 味道竟然唔錯😚 有泰式風味得嚟 不失自家特色👍-🥩The crying tiger steak $208安格斯肉眼足八安士重 七成熟 肉質鮮嫩 兼帶油脂甘香 不妨先淨食一嚿 食肉汁豐腴嘅原味道 今次搭配另一款泰式沾醬 裏面有乾辣椒碎🌶烘米碎 辣度遞增 為牛肉提鮮 醒辣惹味 推薦‼️-🍤蝦多士 $48多士釀得飽滿 蝦膠超級爽口 經過淺炸後 咬落去唔會搞到成口油 香脆彈牙又好食-🍸Spicy love $98朋友杯雞尾酒竟然加咗料👻 飲落有啲辛口 原來有Tobasco青辣椒仔汁 酒杯邊鋪上鹽 一啖有齊鹹辣甜酸 夠晒過癮-🍹Iced Thai milk tea $48非酒精類飲品嘅水準都唔錯 我叫咗杯好耐冇飲嘅泰式奶茶 茶香奶滑同甜度 三者調校得唔錯
SOHO酒吧高質泰式燒烤
🍢串燒和牛 $32