2019-07-26
Soho 好多正餐廳,不過價錢經常被抬高,質素🧐,今日去咗依間,感覺係用心服務的餐廳😊剛入去時見到店員很用心佈置餐枱,見到我哋入嚟就立刻來招呼。雖然好似好簡單的服務,但可能好多啲餐廳都好高竇,反而佢做到呢點,第一個印象就已經好好首先叫咗個慢煮雞胸沙律(slow cook chicken breast),有人擔心雞胸會好銀,但慢煮的效果令雞胸好嫩👍🏻 topping 係芒果洋蔥,沙律羽衣甘藍加紅菜頭,味道好夾。唔係普通沙律菜😬Good 叫得做uncle Pizza,要試佢個Pizza就梗㗎啦,order 咗個鴨胸 (uncle Gail)(食晒不同動物的胸🤪)佢有8吋12寸選擇。pizza係中間厚度。剛上枱仲脆脆地,剛剛焗好的效果我哋揀嗰個唔係多芝士款,但係見到其他人嗰啲好似d芝士好正,下次要試吓😋另外叫咗兩杯嘢飲,透心涼👍🏻
另外叫咗兩杯嘢飲,透心涼👍🏻