2024-07-15 887 views
西九龍SOHO WEST商務中心喺深水埗一個商住項目,落地大玻璃採光一流,成座大廈暫時仲係好多吉舖,但Terrace in seaside已經率先進駐,隔離有間冰室,想食好啲去Cafe非Terrace莫屬,本舍住戶消費仲免費送飲品一杯食物方面同其他分店大同小異,只係望住碼頭大海景食嘢特別心曠神怡🫶🏻燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯有少少香辣,紫蘇味都幾突出,加上醬油豬腩肉好入味,肥肥地夠晒林,再配塊橙肉好清新粒粒魚籽與三文魚蛋黄醬飯卷呢個幾特別真係夏天必選,飯卷上有一大堆三文魚蛋黃醬,再鋪上大大粒新鮮魚子,好似食緊沙律咁最愛芒果嘅我哋揀咗Menu上夏日限定芒芒夏日芒果窩夫同人生迷芒的芒果沙冰。窩夫有四塊好厚身脆卜卜,疊高影相打卡好靚,上面有好又滑嘅忌廉同新鮮芒果肉,再加上碟上芒果醬真係芒果迷必食芒果沙冰唔會太多雪,感覺似飲緊冰凍芒果汁,亦有半隻原個芒果好香甜。另外當然唔少得佢哋招牌濟州柑橘乳酪,之前開新分店派街坊都有拎過,今次嚟幫襯當然要再飲,乳酪味好香❤️🙌🏻