2023-02-12 59 views
舞台🎈滿天星/當找到自己的舞台 相信每位都能發光發亮/餐廳每逢星期四五六 都會有歌手表演歌曲嘅種類都好多㗎🎼🐠香煎石班魚柳配意大利米餅及蕃茄忌廉汁 ($189)Pan Fried Garoupa Fillet on Risotto Rice Cake & Tomato Cream Sauce一層層嘅石斑魚柳 好似積木咁疊高肉質紥實彈牙 配上蕃茄忌廉汁係好fresh 開胃嘅感覺🍅特別要提下意大利米餅 市面上好少見餐廳用來做主食煎過嘅餅底放係魚柳最底部 雖然面頭已經脆左 但食得出底部仲帶點香脆🐔燒焗春雞及栗子卷配焗茨仔及野菌燒汁 ($179)Spring Chicken & Chestnut Roulade w/Potato Gratin & Mushroom Sauce春雞原來係雞卷 雞肉唔會鞋雞皮表面微焦 雞卷入面包住栗子蓉 感覺有啲意想不到 味道得意得嚟有驚喜伴碟有薯蓉 烤蔬菜同蘑菇🍄薯蓉軟綿綿 同蔬菜一齊佔上菇汁都幾惹味飲品叫左朱古力同凍檸茶🍋朱古力真係比較淡 唔太建議餐廳室外環境舒適 幾有情調雖然飲品一般 但食物比想像中高質素兩種主菜係做法上 都花上咗心思食材配搭有創意 而且特別
舞台

🎈滿天星

/當找到自己的舞台

相信每位都能發光發亮/

餐廳每逢星期四五六 都會有歌手表演
歌曲嘅種類都好多㗎🎼

🐠香煎石班魚柳配意大利米餅及蕃茄忌廉汁 ($189)
Tomato Cream Sauce
一層層嘅石斑魚柳 好似積木咁疊高
肉質紥實彈牙 配上蕃茄忌廉汁
係好fresh 開胃嘅感覺🍅
特別要提下意大利米餅
市面上好少見餐廳用來做主食
煎過嘅餅底放係魚柳最底部
雖然面頭已經脆左 但食得出底部仲帶點香脆

🐔燒焗春雞及栗子卷配焗茨仔及野菌燒汁 ($179)
春雞原來係雞卷 雞肉唔會鞋
雞皮表面微焦 雞卷入面包住栗子蓉