2014-12-17 176 views
自從有咗Starbucks app, 每消費20蚊就有一粒星星, 湊夠20粒就可以成為綠色星星會員, 生日就有一杯飲品或一件蛋糕 適逢12月生日嘅話, 仲有聖誕節限定蛋糕多款選擇, 今年多以草苺做主題店面用咗好多木去裝潢, 望住啲一格格嘅窗口, 好有鄉村嗰種舒適嘅感覺, 亦都同聖誕個氣氛好配合! 另外有間都算獨立嘅房, 如果一班朋友聚埋一齊食下嘢吹下水都唔錯!野莓黑朱古力布朗尼$34黑朱古力得一層野苺醬係中間, 味道唔算突出, 口感都係一般, 略為失望馥莓夾心冬甩$17中間係薄薄哋一層嘅馥莓餡, 食落其實都幾甜, 因為表面仲有層白朱古力糖霜冬甩口感一般般, 感覺比較鬆散, 唔結實

野莓黑朱古力布朗尼$34
黑朱古力
野莓黑朱古力布朗尼
馥莓夾心冬甩$17
冬甩口感一般般, 感覺比較鬆散, 唔結實
馥莓夾心冬甩
$8 (Tea)
Dining Offer
Coupon