2009-06-30
知道今日的sub of the day係ham山長水遠都專登行過去買去到好多人排隊等啊 主要係外國人男人佢地個個都叫1 feet 作為一個女生+控制kcal吸收的人確實好好奇佢地點食晒之前幾個食家都話個包唔熱係因為聲名要烘熱佢先會幫你烘唔烘可以快D 加快人流6 inch honey oat包+cheese+all veggie+sweet onion sauce睇落扁扁咁 厚度同CLUB差得多但其實配料都落足 唔會因特價而執少Dveggie有酸辣的醃青瓜 加上甜甜地的sweet onion sauce整個包咩味都有 所有味蕾也stimulated可能因為太豐富的味道 我最愛的melted cheese到最後一口先食得出veggie好fresh 爽口的包包香脆可口的ham一咬即斷 亦有淡淡肉香3樣不同的口感 出黎效果依然match回味無窮 咁好食 我諗我要鯨吞1 feet係無難度!!雖然食完唔覺飽 仲有能力食到個麵不過佢keep到的成個下午有野係胃的感覺 唔覺肚餓PS veggie入面有紅蔥/洋蔥 加上配左sweet onion sauce 食完口陣onion味 我到左晚飯
山長水遠都專登行過去買
veggie好fresh 爽口的
包包香脆可口的
ham一咬即斷 亦有淡淡肉香
3樣不同的口感 出黎效果依然match
回味無窮 咁好食 我諗我要鯨吞1 feet係無難度!!
雖然食完唔覺飽 仲有能力食到個麵
不過佢keep到的成個下午有野係胃的感覺 唔覺肚餓