2022-12-04
Lifetastic 嘅蛋糕我諗好多人都食過😍 因為佢健康、高級、大方得體😄今日第一次試佢嘅堂食lunch, 感覺非常非常良好😄呢個lunch Menu 嘅選擇唔算多, 但係都可以配合到唔同人嘅口味1) SOUP OF THE DAY 精選餐湯 甘筍湯好濃郁, 熱辣辣, 好甜, 係真材實料; 飲完都覺得好健康😄2) Red Shrimp Risotto 紅蝦意大利飯:意大利飯有濃郁嘅蝦味,上面仲有一塊紫菜,感覺好特別;紅蝦亦都好鮮甜佢其他嘅lunch set 仲有Spicy Fried Hairy Crab Meat & Crab Paste Lumaconi 辣炒大閘蟹肉蟹齊蝸牛粉、Grilled US Sirloin Steak (10o2) 烧美國西冷牛扒 (10安士)、LPETASTIC Seafood Platter LIFETASTIC 海鮮拼盤3)DRINK 可以選一款Organic English Breakfiast Tea 有機英式早餐茶 / Long Black Coffee 濃黑咖啡/Hot Ginger Milk 熱基汁鮮奶+$15 / Other Drin
今日第一次試佢嘅堂食lunch, 感覺非常非常良好😄
3)DRINK 可以選一款
Hot Ginger Milk 熱基汁鮮奶+$15 / Other Drinks at Half Price 其他飲品半價
而我就飲咗一杯咖啡,好順口,我亦都有叫店員額外比一杯鮮奶我,估唔到係熱辣辣打好既奶!
4)Petite Cake at Half Price
因為已經食過好幾次傳統嘅蛋糕,所以我今次揀咗焦糖蘋果蛋糕,蛋糕嘅層次分得好清楚;焦糖味唔算甜,果然係健康之選!