2020-11-25 1157 views
🇭🇰💛熨烤達人Mr. Iron餐廳superhero做主題都幾得意入坐前店員會問你燒唔燒野食 再安排位置比你普通🇰🇷芽菜泡菜蘿蔔都有齊隔離仲有芝士🧀栗米🌽等等 我地就用左黎落爐邊蛋🍳到食店員都nice同有禮貌 可能附近冇咩黃店90分鐘離座 7:30既時間出邊已經有好多人等緊位🥩牛舌(💰$98/10片)感覺麻麻地肉質好韌😰而且肉味唔算好出晚市燒肉要單點價錢唔平 但出黎麻麻地 不會再叫😭🍖燒牛肋骨拌薯蓉(💰$138)個人覺得呢款比較好食🤤上之後台員會剪你剪成一塊塊 方便進食值得加分👍🏻肉質肥美 牛味濃得黎帶點醬汁既味道 調味不錯 帶點微甜唔會太un腍身 不過都有咬口 推薦這個😋🍗芝士炸雞(💰$168/9件)眼闊肚窄叫多左😂估唔到係好大件仲要無骨店員仲笑我地兩個人食唔食得哂炸雞會係燒完肉之後上爐😆店員再淋上忌廉等芝士🧀溶左就可以熄火食芝士真的超多做到好強勁既拉絲效果😍肉質都係肥美滑身 炸衣都係薄身脆口的-🍙牛肉飯卷(💰$68)飯卷牛肉份量都幾多調味都不錯👌🏻👌🏻碟上有沙律醬點好快就食得哂-🥤蜂蜜蘋果茶(💰$28)-燒肉Menu 價格唔平 無論set定單點都麻麻😖雖然只點了一樣但有點失望下次再
🇭🇰💛熨烤達人Mr. Iron
餐廳superhero做主題都幾得意
入坐前店員會問你燒唔燒野食 再安排位置比你
普通🇰🇷芽菜泡菜蘿蔔都有齊
隔離仲有芝士🧀栗米🌽等等 我地就用左黎落爐邊蛋🍳到食
店員都nice同有禮貌 可能附近冇咩黃店
90分鐘離座 7:30既時間出邊已經有好多人等緊位
牛舌
🥩牛舌(💰$98/10片)
感覺麻麻地
肉質好韌😰而且肉味唔算好出
晚市燒肉要單點價錢唔平 但出黎麻麻地 不會再叫😭
燒牛肋骨拌薯蓉
🍖燒牛肋骨拌薯蓉(💰$138)
個人覺得呢款比較好食🤤
上之後台員會剪你剪成一塊塊 方便進食值得加分👍🏻
肉質肥美 牛味濃得黎帶點醬汁既味道 調味不錯 帶點微甜
唔會太un腍身 不過都有咬口 推薦這個😋
芝士炸雞
🍗芝士炸雞(💰$168/9件)
眼闊肚窄叫多左😂
估唔到係好大件仲要無骨
店員仲笑我地兩個人食唔食得哂
炸雞會係燒完肉之後上爐😆
店員再淋上忌廉
等芝士🧀溶左就可以熄火食
芝士真的超多做到好強勁既拉絲效果😍
肉質都係肥美滑身 炸衣都係薄身脆口的
🍙牛肉飯卷(💰$68)
飯卷牛肉份量都幾多
調味都不錯👌🏻👌🏻
碟上有沙律醬點好快就食得哂
🥤蜂蜜蘋果茶(💰$28)
燒肉Menu 價格唔平 無論set定單點都麻麻😖
雖然只點了一樣但有點失望
下次再去都應該食燒肉以外的會更好🥳🥳
2020-09-25
$300 (Dinner)
燒牛肋骨拌薯蓉