2020-09-08 247 views
以前覺得西餐要坐係餐廳度食先最開心。疫情下,政府禁止堂食,好耐冇食西餐,超想食😫而咁啱外賣又有優惠,不如買黎試下先😜!經過酒店大堂上一樓,就到左呢間Moreish Malt啦,餐廳環境都唔錯,整體感覺光猛舒適,有機會都想黎多一次堂食。⭐墨西哥芝士牛肉醬配油炸鬼88芝士牛肉醬有濃郁既芝士味,食落係升級版既肉醬意粉上面d醬。配上香脆既油炸鬼,特別得黎又有驚喜🤭⭐經典自家製牛肉漢堡148牛肉餅有1.5cm-2cm 厚,分量令人滿足😍!肉餅煎到半生熟,咬落有肉汁,配上不算太濃郁既醬汁,食到食材原味。個包有烘過,咬落軟腍,係我style。不過比起漢堡包,我更喜愛配菜薯條。呢度既薯條唔知點解有種獨特既香味,食落同普通薯條完全唔同,超級正🥺⭐慢煮柚子加拿大有骨豬鞍258慢煮豬鞍好厚肉,由於係慢煮,內裡香嫩多汁🤤完全唔鞋。而豬鞍的外層亦有煎封,豬鞍外層香脆,油脂豐富,肉味濃厚。旁邊配上柚子醬汁簡直令人驚喜!🤩🤩⭐香港製啤酒48呢兩款啤酒都幾好飲,一款花香味濃,另一款有麥味,其實香港釀造既啤酒真係質素不錯呢!呢間餐廳帶比我好多驚喜,就算外賣都係咁好食,而且賣相都吸引。有機會真係會再黎堂食一次呀!

⭐墨西哥芝士牛肉醬配油炸鬼88

⭐經典自家製牛肉漢堡148