2021-03-22 136 views
Tiffany 特式全日餐Um..唔知點解,我另外三個朋友都食意粉🍝配肉的tea set。我就揀左All-day breakfast, 我覺得係出人意外的。因為無估到佢$68可以有咁的水平。1. 多士🥯係有烘過之餘仲有搽埋薄薄的牛油🧈不多不少2. 煙肉無太燶,係啱啱好的👌3. 漢堡扒係我中意食的程度,煎到係金黃色的,有啲似M記果種4. 香腸~唔知道係咩種類,但係感覺幾好,much better than 廚師腸5. 沙律🥗配菜都唔錯,有黑醋醬~6. 牛油炒蘑菇:其實咁樣整就基本上一定好食,但要有餐廳有心機肯整先得😂7. 雞扒:能夠保持到本身有嘅水份,唔會太乾身👍🏻 唔會醃得太鹹算幾好入口煙三文魚凱撒沙律雖然塊煙三文魚就得一塊,但成個餐都係$34, 物超所值囉~ 但我食過係大埔的餐廳⋯ $80幾蚊嘅凱撒沙律都係全綠色的生菜🥬 但呢度有紫色、仲有煙肉碎可以配襯。正, 入口有口感。
Tiffany 特式全日餐

1. 多士🥯係有烘過之餘仲有搽埋薄薄的牛油🧈不多不少
2. 煙肉無太燶,係啱啱好的👌
5. 沙律🥗配菜都唔錯,有黑醋醬~

煙三文魚凱撒沙律
雖然塊煙三文魚就得一塊,但成個餐都係$34, 物超所值囉~
但呢度有紫色、仲有煙肉碎可以配襯。正, 入口有口感。
腸仔內涵
炒滑蛋配牛油多士
雞扒
凍檸茶
2021-03-20
$50 (Tea)
腸仔內涵
煙三文魚