2017-03-22 713 views
今日去青衣朋友屋企吹下水,食完飯見時間尚早,有咩好做?唔洗問,同老婆加埋佢嘅朋友,女人... 加埋女人...喎!第二個胃喎!甜品Lee D嘢又點會少得架!真係比較少嚟青衣,Seach下見到咁多選擇,佢哋話Lee間係新嘢喎,好...就揀佢!一入去感覺幾舒服,又大又乾淨,唔係市區一般好迫嘅甜品店,又無"痴笠笠"嘅感覺,唔錯!今日真係比較早都仲未有好多人,唔洗等,非常好。店員話芒果正喎,凍嘢又啱我,唔洗諗就"芒果西米撈"啦,真係好味,芒果汁底好濃,仲有一舊舊芒果肉,堅嘢食到啖啖肉,唔係hea店得幾粒嗰種,唔錯。佢哋就叫熱嘢,"腐竹清心丸","生磨芝麻湖+湯丸",咖喱魚蛋。我試咗老婆嗰碗芝麻湖,芝麻香真係好勁,店員話自家製係師傅自己磨,女人要靚,Lee D滋潤嘢啱晒佢啦!係喎,Lee間除咗甜品,見Menu仲有其他嘢食,聽店員講餃子都好食,係舖頭自己包,唔係入貨嘅,包新鮮咁話,不過今晚食飽飯食唔落,下次啦!小店就有Lee度好,樣樣嘢嘅質素都好D,食嘅嘢佢講得出有幾新鮮,甜品又唔會只得個甜,Lee間可以再食。

2017-03-18
$33 (Last Night Supper)
  • 芒果西米撈