2022-12-14 120 views
係社交平台睇到啲food blogger嘅post好似幾吸引,於是下午茶時間走黎試。入內有幾枱客,但有一大枱人應該係識老細黎支持新開嘅,就咁walk-in入黎真係得個兩枱。入到去個staff就俾咗張QR code我哋咩都冇講就走咗,送食物黎亦都冇講任何野。完全冇service可言,所以幾surprise 埋單佢竟然收加一服務費。感覺佢連基本會收加一嘅餐廳service都冇,叫得自己做大牌檔想問咩有大排檔會收加一嘅咩?講返食物,一份餐嘅食物份糧少真心唔飽肚,啲前菜亦都非常之細兜。如果話要係大角咀食韓國菜嘅話,佢應該係包尾之選。個泡菜同喺超市買到嘅泡菜味道一模一樣。另外佢嘅價錢亦都比較貴,貴唔緊要,重點係食物份量小之餘亦都唔係話好食,真心食物質素非常普通,我諗唯一好嘅係佢真係得個裝修係可以俾人打吓卡。總結試過一次可一不可再,除非係單純想嚟打卡,如果真係想食好食嘅韓國菜同區真係有其他唔錯嘅選擇。

$140 (Tea)