2024-09-22 4391 views
今日朋友帶我嚟到大角咀新沙洞大排檔食正宗韓國料理餐廳以韓國風裝潢,好有特色。職員提到呢度醬油蟹係100%使用韓國產最頂級的延平島膏蟹保證新鮮。醬汁係用黃金秘方調製鹽亦都會使用韓國最頂級的醬油鹽,而不是用普通的海鹽,辣椒亦都係採用韓國貨。聽到已經好想試,果然無介紹錯,入口新鮮美味,好滿足順帶一提:醬油蟹優惠$198(星期一至五至四全日&五六日,只限七點前),記得優惠必須電話預約醬油蟹拌麵今次我哋以$198價錢叫醬油蟹拌麵,正宗韓國風味,醬汁好惹味,蟹肉、蟹膏口感嫩滑,鮮甜美味,配上拌麵 味道一流火焰醬燒排骨 這款火焰醬燒排骨好吸精,職員細心點火,火焰有驚喜,打卡一流,啖啖肉配上特式燒醬汁,好惹味滋補人參雞湯(全隻)爐上的人參雞湯,過程雞湯保持溫度,湯底味道濃郁,全隻雞肉質幼滑,個人很喜歡韓國米水 韓國檸七
今日朋友帶我嚟到大角咀新沙洞大排檔食正宗韓國料理

醬油蟹拌麵

火焰醬燒排骨

滋補人參雞湯(全隻)

韓國米水
韓國檸七

2024-09-16
$200 (Dinner)
📍#大角咀 #新沙洞大排檔#羊羊在大角咀#羊羊在九龍最近約了不少朋友聚餐,這次約了在韓式大排檔見面😄因為餐廳裝修跟韓國街頭相似,所以大家希望有一起去旅行的感覺🧳本身訂座的時候得知,原來預先電話訂座的話,星期一至四全日/五六日七點前入座可以$198吃到醬油蟹🦀可惜人多要假日晚才去,享受不到優惠,唯有下次再去🤑🍴餐廳點評外表很像韓國街頭小店,有不少地方打卡呢📸食物份量偏大,食物多是有醬汁,不怕吃完口乾😄🐔芝士鐵板辣炒年糕雞吃完這道菜天氣能暖身,上桌的時候還有熱騰騰,下面有爐烘著也不怕冷掉🔥這道菜不算很辣,不過下了很多芝士,做到拉絲包裹雞肉的效果🧀🐮炙燒慢煮特級牛頸脊每塊牛肉都排得齊齊整整,上面還放了顆蛋黃(說是生食級🍳職員說牛肉是半熟上桌,可按個人喜好在鐵板上加熱😆不過個羊建議可以三成開始上桌更好,因為太快熟了,還有羊喜歡生的🤭牛肉味道相當濃郁,每片都大大塊,沒筋吃起來很滿足☺️還可以沾生蛋,口感更滑更香🤤🐔炸雞半份(蒜蓉醬油味)建議2-4人點半份可以了,都有一大籃炸雞🍗醬油味偏甜,蒜蓉味也夠,肉眼可見下了不少🧄雖是無骨炸雞,但是不是雞胸位置,應該是雞腿,因每塊雞件都很嫩、還有雞皮炸得很脆😬

📍#大角咀 #新沙洞大排檔

#羊羊在大角咀
#羊羊在九龍

🍴餐廳點評

🐔芝士鐵板辣炒年糕雞

🐮炙燒慢煮特級牛頸脊

🐔炸雞半份(蒜蓉醬油味)

🥣泡菜豬肉豆腐湯
經典的湯品,份量十足,有不少五花肉、豆腐和香菇😳湯有點重口味,單喝有點鹹,不過額外點了碗紫菜飯,拌著吃也不錯👍🏻

評分-回頭草指數(🍀🍀🍀🍀🍀滿分)
食物:🍀🍀🍀🍀
環境:🍀🍀🍀🍀
服務:🍀🍀🍀🍀
想知多啲吃喝玩樂資訊就快啲follow我ig!!!
IG: sik6me1hou3

#hkfoodie #吃喝玩樂 #原相直出 #大角咀美食 #九龍美食 #美食推介 #午餐 #晩餐 #晚餐推介 #炸雞 #朋友聚餐 #情侶好去處 #高質午餐推介 #韓國菜 #薯條 #浪漫餐廳 #紀念日 #節日慶祝 #情人節 #生日飯 #生日餐廳 #新年飯 #香港美食指南 #香港美食 #香港 #香港好去處 #美食日記

2025-01-25 0 views
成間餐廳佈置好有韓國路邊攤檔既感覺,非常之有氣氛同埋特色,好掛住去韓國食嘢🥹一入去就已經有小菜提供,而且非常有誠意,茄子泡菜,薯蓉等等,好吸引,仲要而家有個優惠,馮星期一至四全日,同埋五六日夜晚7點前以198元就食到醬油蟹,不過公眾假期就冇優惠,同埋優惠一定要電話訂座先有架,鐘意蟹既你一定唔可以錯過丫芝士鐵板辣炒年糕雞 🐔$168由於有鐵板保存溫度,成餐飯雞都熱辣辣😛份量都非常之多有好多雞肉,而且有年糕,韭菜,最後仲有拉絲嘅芝士,所以食落去好滿足。雞肉滑嫩配上辣辣嘅醬汁,非常之開胃。新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯 $298 拼盤有一隻醬油蟹🦀,4隻醬油蝦。就咁睇醬油蟹都有好多膏,size就適中,蟹食落去非常鮮甜,醬汁鹹鹹地非常好餸飯。蝦都唔錯,仲要有4大隻😍😍😍秘製辣醬炒魷魚$168辣醬有少少似鐵板年糕雞嘅醬汁,辣辣地好惹味,魷魚嘅份量都算多,食極都仲有,有洋蔥同菇,可以用生菜包住食,冇咁油膩🦑🦑🦑😍😍新沙洞大排檔 (大政街) (大角咀)大角咀大政街10號地舖

芝士鐵板辣炒年糕雞 🐔$168

新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯 $298

秘製辣醬炒魷魚$168

新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯

秘製辣醬炒魷魚

$350 (Dinner)
新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯
秘製辣醬炒魷魚
2025-01-20 0 views
大角咀新沙洞大排檔🇰🇷奧運站B出口行5-6分鐘就到達啦🦀 新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯 $298 (優惠$198)唔喺間間韓國菜餐廳都有醬油蟹可以食到 今次嚟當然要一試店員話佢哋嘅醬油蟹喺用韓國最高級嘅延平島膏蟹拼盤一共有一隻醬油蟹同四隻醬油蝦 味道鮮甜 一啲都唔腥 又唔會太咸 蟹膏蟹黄又多 果然喺「白飯盜賊」🧀芝士鐵板辣炒年糕雞 $168拉絲嘅芝士配年糕 再加上香嫩嘅辣炒雞排 冬天食簡單喺一流 🍖新沙洞炸雞半份(柚子味)$95炸雞配柚子醬好match 而且雞肉好嫩 一定要趁熱食 最值得一提喺 佢嘅份量簡直喺驚人 🍹草莓牛奶配蜂巢特飲(二人份) $95非常打卡able嘅飲品 加上營養價值滿滿嘅蜂巢蜜 女士們必點今次我哋好早嚟食 7點前離座竟然仲有全單八折(逢星期一至五)再加上電話訂座 逢星期一至四全日 星期五六日7點前 可以享有醬油蟹優惠$198 CP值高🫶🏻
大角咀新沙洞大排檔🇰🇷

🍹草莓牛奶配蜂巢特飲(二人份) $95

• 草莓牛奶配蜂巢特飲
  • 醬油蟹膏蟹肉拌飯
2025-01-20 0 views
呢間韓國餐廳好多打卡位!好有氣氛啊炙燒慢煮特級牛頸脊 $288牛頸脊的肉質柔嫩,炙燒的香氣撲鼻而來,外焦內嫩,一直會有火熱住架。搭配芥末醬汁,味道更上一層樓,中間有蛋黃同埋薯蓉!芝士鐵板辣炒年糕雞 $168辛辣的調味與芝士的味道好夾,年糕同埋雞塊都好入味!一直加熱之後芝士都會變咗焦脆 又係另外一番風味~韓式生薑茶 $28生薑茶有薑絲同埋糖漿 特別適合寒冷的天氣或是感冒時飲用~韓式水冷麵 $98冷麵清爽可口,特別適合夏天享用。麵條滑順,湯底清新健康新沙洞大排檔 (大政街) (大角咀)大角咀大政街10號地舖
呢間韓國餐廳好多打卡位!好有氣氛啊

炙燒慢煮特級牛頸脊 $288

芝士鐵板辣炒年糕雞 $168

韓式生薑茶 $28

生薑茶有薑絲同埋糖漿 特別適合寒冷的天氣或是感冒時飲用~

韓式水冷麵 $98

冷麵清爽可口,特別適合夏天享用。麵條滑順,湯底清新健康

2025-01-09 418 views
差少少以為自己去咗韓國😭店內有好多打卡位招牌醬油蟹係必食啦🦀佢哋嘅醬油蟹係使用韓國產最頂級的延平島膏蟹真係爆哂膏 配埋紫菜拌飯 真係好滿足😭🫶🏻芝士鐵板辣炒年糕雞因為一直有鐵板熱住芝士同年糕唔會因為時間而變硬全程都keep住熱辣辣🔥真係好正 而且雞肉好入味泡菜豬肉豆腐湯🥢好啱而家嘅天氣飲 好暖胃而且調味啱啱好 唔會過鹹📍新沙洞大排檔 Sinsa-dong Pocha G/F, 10 Tai Ching Street, Tai Kok Tsui
差少少以為自己去咗韓國😭

好啱而家嘅天氣飲 好暖胃
而且調味啱啱好 唔會過鹹

📍新沙洞大排檔 Sinsa-dong Pocha
2025-01-07 382 views
最近見到網上大熱的韓國菜餐廳,非常爆滿而且需要預先訂座我們3個人一共試了韓國水冷麵、新沙洞芝士部隊鍋、韓式鐵板燒鰻魚、鐵板燒濟州黑毛豬配菜拼盤和新沙洞甜辣炸雞坦白說我們叫得有點太多,差點吃不完😂而味道方面,我們一致覺得鐵板燒系列份量不算多,性價比不高;部隊鍋配料多,加上芝士極度邪惡,不過湯底不算濃郁;甜辣炸雞翼不過不失;韓國水冷面亦都是正常發揮,中和了我們的邪惡體驗!整體來說,味道中規中矩,如果是排隊就不了,價錢定位也不是便宜。
最近見到網上大熱的韓國菜餐廳,非常爆滿而且需要預先訂座
坦白說我們叫得有點太多,差點吃不完😂
而味道方面,我們一致覺得鐵板燒系列份量不算多,性價比不高;
部隊鍋配料多,加上芝士極度邪惡,不過湯底不算濃郁;
甜辣炸雞翼不過不失;
韓國水冷面亦都是正常發揮,中和了我們的邪惡體驗!
2025-01-04 363 views
#環境超有特色 🤩🤩🤩早幾天和朋友約在新沙洞大排檔午餐,這裡的午市免加一,性價比高!進入餐廳就感受到新派的韓式氛圍,裡面有許多打卡位,非常適合拍照🤩❤️我們點了韓式牛肉紫菜飯卷和泡菜豬肉豆腐湯配飯,真的讓我們有驚喜☺️特別是泡菜豬肉豆腐湯,一上枱湯的香氣撲鼻而來,令我們食慾大開🔥湯底紅紅的,舀起一勺,裡面有嫩滑的豆腐、鮮美的豬肉和香濃的泡菜,搭配得恰到好處!泡菜的酸辣與豬肉的鮮嫩交融在一起,風味十足🤤👍醬油蟹的優惠非常吸引,現在只需$198,而且店員說明醬油蟹使用的是100%韓國產的延平島膏蟹🤤每週都有新鮮的貨源,讓人吃得安心!這裡的醬汁是用黃金秘方調製,而所用的鹽和辣椒皆是韓國最頂級的產品,這保證了每道菜的品質。在這裡用餐,不僅能享受到美味的韓式料理,還能感受到餐廳對食材的講究👍整體而言,今天的午餐體驗讓我們倍感滿足!
#環境超有特色 🤩🤩🤩

泡菜的酸辣與豬肉的鮮嫩交融在一起,風味十足🤤👍

整體而言,今天的午餐體驗讓我們倍感滿足!
🥢🥢招牌炸雞同新出嘅菜式都正 = 回訪率95%🥢🥢🥢免費嘅拌菜已經好有誠意:蒜香油漬茄子、泡菜、芽菜等都有誠意,辣味同唔辣都有,火腿粟米薯蓉同酸蘿蔔都值得一試⭐️點咗佢哋嘅炙燒慢煮特級牛頸脊HK$ 288十片牛肉,味道濃得嚟又唔油膩,黑椒醃得剛好,中間加咗洋蔥、薯蓉同埋蛋,自己控制火候,半生熟嘅時候食,真係唔錯!牛肉同洋蔥薯蓉炒埋一碟,好夾,仲可以加黃芥末,味道更加出色。⭐️跟住叫咗芝士鐵板辣炒年糕雞HK$ 168底部有酒精爐,成碗都係熱辣辣咁,食落好似芝士火鍋,嗰啲滋滋聲真係吸引!洋蔥、蔥同埋甜辣醬好惹味,年糕煙韌,芝士拉絲,百食不厭。⭐️最後試咗新沙洞炸雞半份,柚子味,HK$ 95,有七至八塊,外脆內嫩,酸甜啱啱好,真係解膩。PS 食完先見到原來醬油蟹做緊優惠$198 ,要訂座先用到(一至四全日供應,五六日,只限七點前,不過公眾假期就無優惠啦)聽老闆話醬油蟹係100%使用韓國產最頂級的延平島膏蟹,每星期都會有兩轉新鮮醃製貨,CP值咁高,真係好想試呀!==============================#食在大角咀 #新沙洞大排檔 #韓式炸雞推介

🥢🥢招牌炸雞同新出嘅菜式都正 = 回訪率95%🥢🥢🥢

⭐️點咗佢哋嘅炙燒慢煮特級牛頸脊HK$ 288

⭐️跟住叫咗芝士鐵板辣炒年糕雞HK$ 168

#食在大角咀 #新沙洞大排檔 #韓式炸雞推介

2024-12-23 787 views
新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯😍$298拼盤入面有醬油蟹🦀醬油蝦4隻配紫菜拌飯🦐原隻新鮮嘅蟹同蝦浸泡響濃郁嘅醬油中🥳鮮甜嘅蟹肉加上濃香嘅蟹膏,相當吸引🤩鮮蝦清甜爽口,味道鮮美😛將濃郁嘅蟹膏蟹肉與紫菜拌飯一同享用😝海鮮嘅鮮香與米飯嘅醇厚相得益彰😎絕對係簡單得嚟,又極具風味😏芝士鐵板辣炒年糕雞🐔$168嫩滑嘅雞肉同嚼勁十足嘅年糕😛喺熱騰騰嘅鐵板上翻炒😏吸收住香濃辣椒醬同韭菜😋增添咗辛辣同香甜嘅層次感😙配上豐盈嘅芝士,融化之後渾然一體🧀輕易做出拉絲嘅效果😜芝士同年糕嘅完美結合😚令人食到停唔到口😛韓式醬牛肉紫菜飯卷🍱$98牛肉經過特別嘅醃製,炒至香嫩入味🐮將牛肉與新鮮嘅青瓜同蘿蔔絲😌仲有黃蘿蔔同紫蘇葉😚同米飯一齊包入紫菜中😋紫菜脆口,味道豐富,又有層次😜每一口都充滿濃郁嘅韓式風味😎Coke Zero🥤$18韓國檸七🍹$18
新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯😍$298

拼盤入面有醬油蟹🦀
醬油蝦4隻配紫菜拌飯🦐

原隻新鮮嘅蟹同蝦浸泡響濃郁嘅醬油中🥳
鮮甜嘅蟹肉加上濃香嘅蟹膏,相當吸引🤩
鮮蝦清甜爽口,味道鮮美😛

將濃郁嘅蟹膏蟹肉與紫菜拌飯一同享用😝
海鮮嘅鮮香與米飯嘅醇厚相得益彰😎
絕對係簡單得嚟,又極具風味😏

芝士鐵板辣炒年糕雞🐔$168
嫩滑嘅雞肉同嚼勁十足嘅年糕😛
喺熱騰騰嘅鐵板上翻炒😏
吸收住香濃辣椒醬同韭菜😋
增添咗辛辣同香甜嘅層次感😙

配上豐盈嘅芝士,融化之後渾然一體🧀
輕易做出拉絲嘅效果😜
芝士同年糕嘅完美結合😚
令人食到停唔到口😛

韓式醬牛肉紫菜飯卷🍱$98
牛肉經過特別嘅醃製,炒至香嫩入味🐮
將牛肉與新鮮嘅青瓜同蘿蔔絲😌
仲有黃蘿蔔同紫蘇葉😚
同米飯一齊包入紫菜中😋

紫菜脆口,味道豐富,又有層次😜
每一口都充滿濃郁嘅韓式風味😎

Coke Zero🥤$18
韓國檸七🍹$18
.#foodie #hk #hkfoodie#HTB美食推介【大角咀惹味鐵板|💕神還原韓式大排檔風味】🐨火焰醬燒排骨 $188推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐一上枱店員會喺你面前放火,仲會好窩心咁樣提醒你需唔需要拍片😝啱晒小編呢啲港女!!!成件事儀式感滿滿~最重要就係份量都非常之多,一碟就有9條,條條都啖啖肉!!!而且肉嫩多汁,唔會好韌或者黐牙,值得加分💕.🐨芝士鐵板辣炒年糕雞 $168推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐同樣上枱係成個鐵板連埋爐,所以食到中間都仲係熱辣辣~年糕煙靭、雞柔軟,芝士比例啱啱好,食落唔會好膩,但係又可以提升到年糕同埋雞嘅香味!鐵板控一定要食~~.🐨海鮮䓤煎餅 $115推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐成日食韓國嘢都好擔心啲煎餅會好油膩膩,但係呢一個就冇呢個問題~而且海鮮都十足,食到鮮味!!配埋醬汁食就更加鮮甜惹味~.🐨星空清河氣泡酒 $54推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐食得韓國嘢,點可以唔配返杯酒呢!!起泡酒嘅酒味重,有少少嘅甜味配合返星空嘅主題,建議食炸嘢或者鐵板嘅朋友一定要飲番杯!!三五知己一路飲一路食,就真係開心滿足....🐨韓國粒粒提子汁 $18推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐唔飲酒嘅朋友都可以試吓佢嘅罐裝飲品,全部都係來自韓國
.#foodie #hk #hkfoodie
🐨海鮮䓤煎餅 $115
🐨星空清河氣泡酒 $54
🐨韓國粒粒提子汁 $18
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐
唔飲酒嘅朋友都可以試吓佢嘅罐裝飲品,全部都係來自韓國~呢款嘅粒粒提子汁,甜味十足食到粒粒嘅果肉,口感味道都好豐富!
⌫小編仲發現星期一至四全日供應、五六日只限七點前,可以叫醬油蟹優惠$198 ,公眾假期沒有優惠,優惠必須電話訂座,想去嘅朋友就千祈唔好錯過記得訂位啦!!!醬油蟹拌麵仲係震撼價$128添!!真係好抵~~
——☼——☼——☼——☼——☼——
新沙洞大排檔 @sinsadong.pocha.hk
📍地址:大角咀大政街10號地舖
🐨推薦度:😋😋😋😋/5
🪸環境:👾👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB大角咀 #HTB韓國菜
#大角咀美食 #大角咀 #韓式 #韓國菜 #醬油蟹 #排骨 #年糕 #煎餅 #美食推介
2024-12-20 522 views
呢間韓國餐廳都有幾間分店!裝潢好特別,韓風好濃。醬油蟹原來有優惠,要預先打電話去訂位,星期一至四全日同埋星期5-日,7點前pm可以$198優惠價食到醬油蟹!性價比好高!♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️🦀醬油蟹拌麵$198醬油蟹用左韓國產最頂級的延平島膏蟹!見到枱枱order 好受歡迎呀!蟹肉鮮甜,蟹膏鮮而不腥,醬汁的鮮味好突出!至於麵係蕎麥麵,上面放咗啲蟹子,拌埋個汁食好惹味!🍓草莓牛奶配蜂巢特飲$65除咗有賣相之外,飲品好有特色,有原粒草莓,仲有原粒蜂巢,加埋個蜂巢,甜味適中!🐔 *新沙洞炸雞半份 - 柚子味 ($95)**外皮酥脆,肉質鮮嫩!柚子的香氣清新!搭配的醬汁適中,不會掩蓋雞肉的原味,每口都充滿驚喜🦞海鮮葱煎餅 ($115)*煎餅口感鬆軟,葱香四溢,海鮮新鮮可口!煎餅的外層金黃酥脆,內裡卻柔軟濕潤!好正呀
呢間韓國餐廳都有幾間分店!裝潢好特別,韓風好濃。

♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
🦀醬油蟹拌麵$198

🍓草莓牛奶配蜂巢特飲$65

🐔 *新沙洞炸雞半份 - 柚子味 ($95)**

🦞海鮮葱煎餅 ($115)*

2024-12-19 450 views
前排去完韓國旅行一直對醬油蟹念念不忘🦀見到新沙洞大排檔做緊優惠$198就可以食到醬油蟹配紫菜拌飯咁抵🥰梗係要試下✅新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯醬油蟹size 適中,帶小小辣味🌶️醬油蟹味道鮮甜,好滿足😌紫菜拌飯分類都幾多,夠兩個人食🍚✅火焰醬燒排骨上菜之後店員就會點火🔥燒過嘅排骨有獨特嘅香味,肉質軟嫩帶微辣,醬汁調味都幾唔錯👍✅招牌原粒蜂巢蜜米酒原粒蜂巢配搭米酒味道香醇,米香配蜂蜜香好夾!酒瓶充滿特色😍💛好味指數:4.7/5 💜回頭指數:4.7/5📍新沙洞大排檔 (大角咀)大角咀大政街10號地舖

✅新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯

✅火焰醬燒排骨

✅招牌原粒蜂巢蜜米酒
原粒蜂巢配搭米酒味道香醇,米香配蜂蜜香好夾!酒瓶充滿特色😍

💛好味指數:4.7/5 💜回頭指數:4.7/5

📍新沙洞大排檔 (大角咀)
大角咀大政街10號地舖
朋友想食醬油蟹就帶咗我嚟呢間位於大角咀嘅韓國餐廳,韓式大排檔嘅裝潢就好似真係去咗韓國咁。醬油蟹拌麵 (優惠價$198)主角當然係醬油蟹,餐廳依家仲做緊個優惠,$198就食到原隻拆肉拆膏嘅醬油蟹拌麵,加埋蟹子、醬油沙冰湯底同冰涼透心嘅冷麵,真係好正。醬油蟹鮮味十足,啖啖滑溜嘅蟹肉蟹膏,用咗嚟自韓國嘅頂級延平島膏蟹醃製,一d腥味都冇。不過想食就要記得只限一至四全日/五六日19:00前供應,優惠亦都要預先電話訂座。火焰醬燒排骨 $188另外仲叫咗份火焰醬燒排骨,用咗秘製韓式辣醬醃製,香辣惹味,慢煮豬肋骨肉質幼嫩。叫得做火焰骨,原來店員會喺排骨上面淋上燒酒點火,視覺效果一流,仲令d排骨帶陣陣炙燒香。菠蘿雪葩 $58最後叫咗個菠蘿雪葩做甜品,用咗原個菠蘿仔挖空做嘅菠蘿雪葩,賣相精美。雪葩菠蘿味好香濃,仲食到帶d菠蘿肉。。。新沙洞大排檔 (大政街) (大角咀)大角咀大政街10號地舖。

醬油蟹拌麵 (優惠價$198)

火焰醬燒排骨 $188

菠蘿雪葩 $58

2024-12-11 563 views
今次已經第二次黎食🍲👶🏻👼🏻呢間餐廳好有😝韓式街頭既氣氛,成間店都適合打卡,留意到最近出左新菜單,一定要試試佢🥳🥳-芝士辣炒年糕雞 $168冬天必食😚一個爐上面熱住鐵板,雞肉同年糕有鋪滿滿嘅芝士,拉絲既過程好興奮🥰🥰食落雞肉好嫩,配埋芝士,食完個人暖笠笠🤤-火焰醬燒排骨 $188店員即場表演火焰show🤭食飯仲有表演睇🤣排骨份量好多,大概有8-9件,2個人絕對夠食,加上醬汁濃郁,超入味,最後成碟清曬😍😍-韓式辣豬肉炒粉絲 $108配菜勁多既粉絲,除左辣豬肉,仲有好多洋蔥🧅同椰菜🥬,炒得好香,一啖接一啖食曬😝-草莓牛奶🥛配蜂巢特飲(2人份) $95草莓牛奶味道好似食緊草莓百力支既味,味道吾好過甜,但真系估吾到會有一大粒蜂巢,配埋士多啤梨,性價比好高👍🏻👍🏻😉新菜式:火焰醬燒排骨+ 醬油蟹拌麵醬油蟹拌麵系震撼價 $128💓醬油蟹優惠$198一至四全日供應五六日,只限七點前公眾假期沒有優惠優惠必須電話訂座醬油蟹係100%使用韓國產最頂級的延平島膏蟹!🤩😍保證新鮮!

芝士辣炒年糕雞 $168

火焰醬燒排骨 $188