2014-05-01
一直都想試米之蓮 添好運今次終於撞岩時間去本身以為要得好耐位但兩個人 好快就可以同男神入去食好野我地兩個人叫左5樣野鮮蝦燒賣皇:唔錯 蝦肉夠 但其實無咩特別番尋味指數:3/5古法糯米雞:not good 好多飯 古法同平時食果d糯米雞無咩分別番尋味指數:0/5豉汁蒸鳳爪:d汁幾好食 但略嚴覺得蒸唔夠 d關折位咬唔到出黎食 哈哈 可能平時酒樓蒸太耐 慣左要食到d關折位番尋味指數:2/5鮮蝦菜苗餃:有好多菜苗 唔錯 同男神爭住食 當然最後係我兩個 佢一個番尋味指數:3/5酥皮焗叉燒包:大家都唔好叉燒包 但因為招牌菜所以試左 鐘意食叉燒包既朋友 應該會鐘意食 叉燒唔會話有一舊肥肉 個樣又脆 其實都好食番尋味指數:1/5(口味問題)總括黎講都幾滿意 同埋幾鐘意佢地既茶 覺得好好飲 不過環境逼左小小 但其實唔會介紹 另外好多外國人同內地人排隊食 証明添好運係香港都成為左旅客浦點
今次終於撞岩時間去
番尋味指數:3/5
番尋味指數:0/5
番尋味指數:2/5
番尋味指數:3/5
番尋味指數:1/5(口味問題)