琴晚去咗吧,希雅重慶燒烤,大概8:30到場,入到去拎嘢食嘅時候,冰櫃已經所剩無己,但原來啲肉類已經被收埋咗,你要問佢先攞幾串比你。佢會問你要唔要羊肉,要唔要牛肉,要就喺佢入邊拎俾你。然後雞翼得一個味,其他賣晒雞扒得一個味,其他賣晒茄子賣晒蒜蓉包冇晒丸類好吉香蕉冇晒,因為個雪櫃已經太吉我都唔知仲有幾多種係冇晒因為入場到完場都冇fill過但係我哋已經俾咗原價嘅價錢,入到去先知道咩都冇晒,真係好想話唔燒,但錢又俾咗,好尷尬。但係只係夜晚8:30 ,已經咁多冇晒,我真係唔知佢預星期六嘅貨係咁少。包嘢飲,又有啲要加$3 ,蒜蓉又要加錢,蜜糖又要加錢,感覺呢度嘅老細唔係好大方,嘢食又收收埋埋,咁你不如唔好做任食場。雖然佢啲牛肉,同埋羊架,係好食嘅,但係因為呢樣嘅原因令到我唔會再上嚟幫襯。🥲
佢會問你要唔要羊肉,要唔要牛肉,要就喺佢入邊拎俾你。
然後雞翼得一個味,其他賣晒
雞扒得一個味,其他賣晒
茄子賣晒
蒜蓉包冇晒
丸類好吉
香蕉冇晒,因為個雪櫃已經太吉
我都唔知仲有幾多種係冇晒
因為入場到完場都冇fill過