2015-09-20 1169 views
陸運會,水運會,放lunch, 暑期補習mgi......明宛承載住我同一班中學同學ge 回憶! 可惜佢喺2個幾月前結業,原址開咗另一間叫金恆香ge 海鮮酒家,今次趁佢新開張,就再次踏足呢間久違了ge 酒樓!$168 打邊爐任食, 真係抵到爛,所以蔬菜類,丸類,烏冬公仔麵, 飲品等配料全自助,全部都賣相新鮮,而且不停refill ~~> 肥牛新鮮足料, 脂肪分佈均勻~一碟個量比預期大好多!我地5個女仔都食唔晒成碟,超誇張~> 肉丸類選擇都算多, 獅子狗,芝士丸,蟹籽丸,墨魚丸,豬肉丸,八爪魚丸等,不過就未見到有貢丸同醬爆丸@@>海鮮拼盤有蝦,鮑魚同魚塊等,話係新張期內附送ge~~但因為本人唔太食海鮮,所以冇食no comment!

> 肥牛
> 肉丸類
>海鮮拼盤
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)