2019-09-15
打工有打工嘅忙碌💼,發夢有發夢嘅堅持💭,大家間唔中都應該要chill下relax下同人傾下,適當嘅休息是為了走更遠的路👊🏻LaVilla坐落尖東海濱,叫做有啲景睇下而且仲有Live band,餐廳有室內座位、露天座位選擇;主打法國菜。【Grilled US Prime Rib-Eye燒美國頂級肉眼】 Additional side dish, $58 each 我哋加咗薯條,牛排照舊要Mediuim,牛扒煮得啱啱好,肉味尚算濃厚。【Black Truffle Veloute黑松露蘑菇忌廉湯】黑松露湯香氣四溢,口感濃稠,我個人就覺得Over咗口感一般🤭似黑松露糊仔多過似湯。【1/2 Dozen Gratinated Snails法式田螺半打】撇除食到少少草青味之外,其實味道唔差,仲有香滑嘅薯蓉墊底。【Bellini (Champagne+Peach Schnapps)香檳雞尾酒 】My favourite 💗 Champagne Cocktails🥂 希望大家中秋快樂,人月兩團圓。
希望大家中秋快樂,人月兩團圓。